Tuesday, August 7, 2018

کیهانِ تهران: لیلا حاتمی به عنوان دوستدار اجنبی بگوید چرا در ایران زندگی می‌کند؟!



کیهانِ تهران: لیلا حاتمی به عنوان دوستدار اجنبی بگوید چرا در ایران زندگی می‌کند؟!
کیهان لندن - در پی اعلام حمایت لیلا حاتمی از اعتراضات آزادیخواهی مردم در پست اینستاگرامی‌اش، کیهانِ تهران آن را حمایت از «براندازان و اغتشاشگران» خوانده و نوشته که نهادهای امنیتی در قبال افرادی چون او مماشات می‌کنند!
لیلا حاتمی بازیگر شناخته شده سینما، روز یکشنبه ۱۴ امردادماه در اینسنتاگرام خود تصویری از اعتراضات خیابانی چند روز اخیر در ایران را منتشر کرد. او همچنین متنی از مرام المصری نویسنده و شاعر سوری را نیز آورده است که دختری می‌پرسد، مادر، آزادی چیست؟ مادر: آزادی چیزی گرانبهاست؛ دختر: پس ما نمی‌توانیم آن را بخریم؟مادر: آنها کاری می‌کنند که بهایش، زندگیمان باشد


 حالا، این اعلام حمایت لیلا حاتمی با واکنش تند روزنامه کیهان تهران که پیش از این بارها به این بازیگر سینما تاخته، روبرو شد و از او به نام «دختر زری خوشکام» یاد کرده است. زری خوشکام مادر لیلا و همسر علی حاتمی کارگردان توانای سینما که در آذر ۱۳۷۵ بر اثر بیماری سرطان درگذشت، بازیگر سینمای ایران پیش از انقلاب بود.
کیهانِ تهران نوشته که لیلا حاتمی پیشتر از سردسته دراویش داعشی و جاسوس نشاندار آمریکا در ایران حمایت کرده و حالا آمده تا بی‌خبری خود را از اوضاع و احوال کشور به رخ بکشد!

این روزنامه که مؤسسه‌اش پس از انقلاب غصب شده در این مطلب توهین‌آمیز به حمایت لیلا حاتمی از معترضان دی‌ماه ۹۶ در کنفرانس مطبوعاتی فستیوال فیلم برلین اشاره کرده و نوشته که او درباره نبود آزادی حرف زد ولی نگفته اگر آزادی نیست چرا باید به عنوان یک دوستدار اجنبی، آزادانه در ایران زندگی کند!
در این یادداشت همچنین کیهان تهران از مماشات نهادهای امنیتی با «مرفهین بی‌درد» انتقاد کرده و نوشته: «مماشات نهادهای امنیتی با کسانی که خود در ردیف مرفهین بی‌درد به شمار می‌آیند و فارغ از درد و رنج اقشار محروم و مستضعف تنها به فکر خودنمایی در هر شرایطی هستند، جای تأمل دارد!»
لیلا حاتمی از اولین هنرمندانی بود که در جریان اعتراضات دی‌ماه سال گذشته در جریان برگزاری فستیوال فیلم برلین، در جلسه کنفرانس فیلم «خوک» از سرکوب اعتراضات مردمی توسط حکومت به شدت انتقاد و ابراز تأسف کرد.
روزنامه کیهان چاپ تهران و رسانه‌های حکومتی پس از بازگشت این بازیگر، به شدت او را تحت فشار قرار دادند و حتی جمعی از جانبازان و خانواده «شهدا» از او در دادسرای فرهنگ و رسانه شکایت کردند.
حمایت هنرمندان داخلی از اعتراضات آزادی‌طلبانه مردم که از دی‌ماه سال گذشته تا کنون ادامه یافته، وزارت ارشاد را به عنوان مسئول اعمال محدودیت و فشار بر عرصه هنر و رسانه به واکنش واداشت.
سیدعباس صالحی وزیر ارشاد نسبت به سلبریتی‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی به تجمعات اعتراضی واکنش نشان می‌دهند، هشدار داد: «هر حرکتی که بخواهد جامعه ایران را به بی‌نظمی و قانون‌گریزی دعوت کند، حتما به نفع کشور نخواهد بود.»
او گفت: «ممکن است برخی رفتارها آغازش خوشایند باشد، اما پایان آن معلوم نیست به کجا بیانجامد، مهم این است که ما جامعه را از طریق قانون جلو ببریم و اگر هم انتقاد و اعتراضی وجود دارد بر مدار قانون انجام بگیرد.»