Sunday, May 24, 2015

تپه 8000 ساله با 20 میلیون تومان رشوه صاف شد




البته در نابودی تپه 8000 ساله جای پای مسئولین رژیم به ظاهر به چشم نمیخورد و آنها با بر کناری رییس میراث فرهنگ و صنایع دستی و گردشگری دزفول سعی کردند آن را ماستمالی کنند اما چه کسی میتواند منکر شود که آخوندها دشمن تاریخی فرهنگ ایران و هویت ایرانی هستند . 

بهترین شیوه برای از بین بردن هویت تاریخی مردم ایران ، برای آخوندهای حاکم نابودی فرهنگ ایرانیان است . از بر داشتن مجسمه های فردوسی و آرش گرفته تا ویران کردن آثار باستانی و حتی سانسور متون تاریخی این آب و خاک .
ایرانیان هرگز با فرهنگ آخوندها و اشغالگران تاریخی این سرزمین کنار نیامده اند وهمواره با آداب و رسوم قرون وسطایی آمیخته با جهل و جنایت آنها به مبارزه بر خاسته اند . 
وقتی که اسلام با شمشیر و کشت و کشتار و کتاب سوزی و تجاوز وارد ایران شد حاکمان مستبد انواع هنرها را ممنوع کردند از نقاشی گرفته تا پیکر تراشی و موسیقی و آنها را پلید ، مسبیب فساد و بر خلاف شریعت دانستند و به جای فرهنگ شادی که در روح و روان این مردم جاری بود فرهنگ مرگ و گریه را جاگزین کردند .
مردم ایران اما در زیر چتر وحشتی که اشغالگران گسترده بودند به شعر پناه بردند و زبان فارسی را به عنوان پرچمی سترگ ، علیه متجاوزان در کف فشردند و پشت شان را سده ها به خاک مالیدند .
اکنون جمهوری اسلامی همان راه و روش را آنهم در قرن بیست و یکم و در عصر کبیر آگاهی و انقلاب در ارتباطات بکار می گیرد . چرا که از رویگردانی مردم و بخصوص جوانان از فرهنگ پوسیده آنها به ستوه آمده است و به شکل ابلهانه ای در مقابل چشمشان آثار باستانی شان را نابود میکند و بدین نحو از آنها انتقام میگیرد . جنایاتی که حتی مغولها در این آب و خاک مرتکب نشدند .

به گزارش حکومتی  ایرنا، یکی از تپه های پیرامون اثر باستانی چغامیش در اطراف شهر دزفول اواخر اردیبهشت ماه توسط یکی از کشاورزان تخریب و تسطیح شد.

به دنبال تخریب این تپه باستانی رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول از کار برکنار شد.


این مقام مسئول که خواست نامش در خبر ذکر نشود به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: دو کارمند میراث فرهنگی در دو بخش مختلف در خصوص تخریب و تسطیح یکی از تپه های چغامیش تخلف کرده و با دریافت 200 میلیون ریال رشوه به کشاورز چراغ سبز نشان دادند. 

وی افزود: پس از دریافت رشوه، نظر مساعد و بلامانع بودن تسطیح تپه تاریخی چغا میش به کشاورز اعلام شد، ولی مجوزی (کتبی) در این باره داده نشده است. 
وی در ادامه گفت: رییس برکنار شده میراث فرهنگی دزفول در این تخلفات مقصر نبوده است، ولی با توجه به زمزمه های قبلی احتمال تغییرات، بروز تخلف رشوه گیری، سبب شد این جابجایی سرعت بگیرد و یعقوب زلقی به عنوان سرپرست اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری دزفول منصوب شود.

اسدالله درویش امیری معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور نیز به تازگی از نشست هیات فوق العاده رسیدگی به تخلفات اداری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به منظور بررسی پرونده تعرض به یکی از تپه های مجاور محوطه تاریخی چغامیش خبر داد.

وی در زمینه بروز این تخلف اظهار کرد: برابر مقررات آیین نامه رسیدگی به تخلفات اداری و تکمیل مستندات تخلف نامبردگان در فرصت قانونی، جرم آنان رسیدگی و احکام جرم متعاقبا صادر و اعمال خواهد شد.

چغامیش را باید نخستین منطقه در ایران دانست که خط و کتاب در آنجا پیدا شده که قدمت آن به هشت هزار سال پیش می رسد.

سایت باستانی چغامیش واقع در دشت خوزستان و در کنار رودخانه دز در دوران خود دارای خانه های خشتی بوده و در این منطقه فعالیت های کشاورزی، بازرگانی و اقتصادی صورت می گرفت.

در این تپه ها آثار یک شهر باستانی ساخته شده از خشت های پخته متعلق به عصر پیدایش خط مشاهده شده است.